Na OBN se emituje serija „Nakuša“ - Indijske serije osvajaju BiH
Na OBN televiziji nedavno je počela još jedna iznimno popularna i uspješna indijska serija „Nakuša“, koja svakim danom animira sve više publike. Tome svjedoči i porast rejtinga gledanosti u odnosu na prvu epizodu. Serija se dojmila sv...
11.2.2013 14:57:56
Na OBN televiziji nedavno je počela još jedna iznimno popularna i uspješna indijska serija „Nakuša“, koja svakim danom animira sve više publike.

Tome svjedoči i porast rejtinga gledanosti u odnosu na prvu epizodu. Serija se dojmila svih, rado je prate i oni u dobi od 18 godina, žene i muškarci srednjih godina (45-54), kao i starije osobe.

Serija sve više osvaja gledatelje Bosne i Hercegovine pa tako svakim radnim danom u terminu 17:40 sati brojni gledatelji OBN televizije poslje napornog radnog dana s nestrpljenjem očekuju nove nastavke porodične drame „Nakuša“.

Da li će Nakuša, hrabra djevojka, uspjeti izboriti sa okrutnim društvom koje zbog njenog neuglednog lica ne prihvata njenu blagu narav i dobrotu pogledajte u novim nastavcima.

Ostali tekstoviARHIVA

Poštovani gostu, niste logirani.

Puni pristup sadržajima i pogodnostima koje nudi ovaj web sajt dobijate članstvom u Raiffstyle CLUB-u

Zaboravili ste lozinku?

KAKO POSTATI ČLAN

*Ukoliko se prijavljujete prvi put, korisničko ime je Vaš matični broj (JMBG), a lozinka je broj vašeg ugovora

Nagradna igra
''Pridruži se klubu, pridruži se Raiffstyle CLUB-u!!'' je dio misije East West Centra i Raiffeisen banke da pomognu u poticanju kreativnosti, druženja i saradnje kroz fudbal i pismeno izražavanje.
Akcijom se pozivaju članovi Raiffstyle CLUB-a i oni koji to nisu, da tokom petomjesečne akcije šalju svoje kratke priče o fudbalu i osvajaju vrijedne nagrade.
Raiffstyle CLUB i East West centar Vam sa ponosom predstavljaju predstavu “Fudbalske priče/Ruže za Ana Terezu“.  Glumačka podjela predstave “Fudbalske priče/Ruže za Ana Terezu“ se sastoji od glumaca koji potiču iz 5 različitih rasa. Ovo dovoljno govori za sebe, jer pokazuje kako ljudi, čak i sa daleko različitim kulturnim porijeklom  mogu raditi zajedno i da univerzalni jezik fudbala može biti koristan u poticanju partnerstva. 
Fudbal je način na koji komuniciramo sa svijetom, fudbal je svijet, fudbal je ljubav, fudbal je uživancija!... više

ŽELIM UČESTVOVATI

Konvertor valuta