Mehmet Akif Alakurt neprepoznatljiv - Popularni turski glumac šokirao novim izgledom
Popularni turski glumac Mehmet Akif Alakurt uživa na odmoru u društvu djevojke i prijatelja. Glumac koji je bh. publici poznat po ulozi u seriji "Sila", u Bodrumu je pokazao svoj novi, neprepoznatljivi izgled. Alakurt ovako izgleda zbog snimanja historijske serije "Fat...
10.9.2013 14:38:37
Popularni turski glumac Mehmet Akif Alakurt uživa na odmoru u društvu djevojke i prijatelja. Glumac koji je bh. publici poznat po ulozi u seriji "Sila", u Bodrumu je pokazao svoj novi, neprepoznatljivi izgled.

Alakurt ovako izgleda zbog snimanja historijske serije "Fatih".
Ostali tekstoviARHIVA

Poštovani gostu, niste logirani.

Puni pristup sadržajima i pogodnostima koje nudi ovaj web sajt dobijate članstvom u Raiffstyle CLUB-u

Zaboravili ste lozinku?

KAKO POSTATI ČLAN

*Ukoliko se prijavljujete prvi put, korisničko ime je Vaš matični broj (JMBG), a lozinka je broj vašeg ugovora

Nagradna igra
''Pridruži se klubu, pridruži se Raiffstyle CLUB-u!!'' je dio misije East West Centra i Raiffeisen banke da pomognu u poticanju kreativnosti, druženja i saradnje kroz fudbal i pismeno izražavanje.
Akcijom se pozivaju članovi Raiffstyle CLUB-a i oni koji to nisu, da tokom petomjesečne akcije šalju svoje kratke priče o fudbalu i osvajaju vrijedne nagrade.
Raiffstyle CLUB i East West centar Vam sa ponosom predstavljaju predstavu “Fudbalske priče/Ruže za Ana Terezu“.  Glumačka podjela predstave “Fudbalske priče/Ruže za Ana Terezu“ se sastoji od glumaca koji potiču iz 5 različitih rasa. Ovo dovoljno govori za sebe, jer pokazuje kako ljudi, čak i sa daleko različitim kulturnim porijeklom  mogu raditi zajedno i da univerzalni jezik fudbala može biti koristan u poticanju partnerstva. 
Fudbal je način na koji komuniciramo sa svijetom, fudbal je svijet, fudbal je ljubav, fudbal je uživancija!... više

ŽELIM UČESTVOVATI

Konvertor valuta